Kategoriarkiv: Løbsudvalg

Her skal nyheder til løbsudvalget skrives

Resultatet fra Sct. Georgs Løbet 2013

valhalla logo

Det årlige Sct. Georgs løb for Minier/Mikroer blev afholdt d. 15 september med i alt 224 tilmeldte børn og 42 ledere. Så interessen har været stor i år og selv om vejret ikke rigtigt var med os, meldte blot en patrulje fra.

Vi havde i alt 10 poster på løbet og det forløb næsten som det skulle (en hvis improvision skal der altid til) Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra både post mandskab, leder og børn fra løbet, så det må siges at have været en stor succes.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de der her deltaget i løbet eller hjulpet til på anden måde. Uden jer kunne vi ikke gennemføre et så stort løb.

Tusinde tak for indsatsen og jeg håber alle vil være med igen til næste år.

Det 3 bedste placeringer for hver gruppe er:

Mikro:

  1. Grævlingerne, 1. Helsingør
  2. Ulvene, 1. Helsingør
  3. Hvid Bande, Lorenz Tuxen

Mini:

  1. Bifrost, Store Bjørn Hornbæk
  2. Rødkælken, 1. Helsingør
  3. Harald Blåtand, Hammermølle Gruppen

Hele placeringslisten kan ses her: Resultat 2013
Billeder fra løbet kan ses her: Billeder

Mvh
Peter, Løbsudvalget.

Sct. Georgs løbet 2012

Pilgrimsrejsen_logo

Resume af Sct. Georgs løbet 30.09.2012 for Mikro/Mini

Et super sjovt løb, hvor vi fik et indblik i middelalderens måder at leve på.

Et stjerneløb ude på Gurredams område, hvor vi mødte internationale spejdere fra andre lande, som havde overnattet derude i forbindelse med et spejderseminar.

Starten på løbet var det hvide telt, hvor spejderne fik en træbrik, hvorpå der var et nr. som derefter skulle findes på kortet, og så af sted til den” dunkle” post, og derefter retur til teltet, når opgaven på posten var løst, for at få en ny.

Spejderne kom godt omkring i både historien, og posterne, hvor de godt garvede gilde-brødre og søstre, både fra Danmark og Sverige tog imod.

Gildebrødere havde gjort meget ud af påklædningen, på de forskellige poster, hos ”mad” søstrene var der gæt en frugt/rodfrugt. I spillebulen, var der en dyster stemning, og så skulle der trilles med uldkugler hen til posten, hvor sko og strømpe skulle af, og foden stikkes i en sort sæk for at finde ud af hvad sækken indeholdt – avhh hvor ulækkert -.

Til søs kom spejderne også, men først skulle ”skibet” bygges. Skyde til måls hvis man kunne ramme kajen igen. Der var tit store dyster oppe på ”lanse” banen midt på ”torvet”, hvor der var mange madboder, hvor der kunne købes for de perler spejderne fik udleveret ved starten på løbet, når alle opgaverne var løst skulle perleringene afleveres til ”rigmanden” så han kunne se hvem der havde flest, og dermed vundet.

Til sidst fik spejderne udleveret gnaveben med brød til. (Stor palaver om hvilket dyr de kom fra – der var mest tale om kylling – den skulle så ud fra benet være ca. 3 meter høj).

Borgmester og Unicef pigerne kom forbi, for at få en check til ”flydende” skoler i Zambia.

En rigtig god dag, med glade unger, solskin og højt humør hele vejen rundt.

Tak til alle der var med til at gøre denne søndag til en god dag.

Reultaterne fra løbet: Placeringer-2012