Kategoriarkiv: Rundskue udvalg

Her skal nyheder til rundskue udvalget skrives

Rundskuet 2012

Rundskuet 2012

Fredag den 27. april kommer Sct. Georgs Gilderne – Kronborg Distrikts – rundskuehæfte nr.31 på gaden, og det vil kunne købes helt frem til den 10. juni.

Unicefby2012
Når man i år køber et Rundskuehæfte, så hjælper man Helsingør kommunes UNICEF  projekt med at skaffe penge til de Flydende skoler i Zambia. da Rundskuet giver 2 kr. for hvert hæfte der bliver solgt til dette formål.

Rundskuehæftet er primært en lodseddel, som indeholder en mængde rigtig gode gevinster. Første præmien er en rejse fra Top Tours til 15.000 kr., og så spænder tilbuddet lige fra en 40” fladskærm, over bærbar PC og digitalkamera til gavekort og billetter til Scandlines til halv pris og til Helsingør Teater. Tilsammen tilbyder vi præmier for næsten 48.000 kr.

Det er også muligt at bruge hæftet til oplevelser rundt omkring i nærområdet. Enkelte af disse er erfaringsmæssigt så populære, at tilstrømningen må reguleres via billetsalg. Det foregår fra Kultur-værftet i Helsingør, lige til højre for indgangsdøren. Mandag den.7. Maj fra kl. 12.-13.
Billetsalget dækker rundvisninger som “Det ukendte Kronborg”, Byvandring i Helsingør samt besøg i Retten i Helsingør.
Til en hel del andre rundvisninger/arrangementer kan man blot dukke op med sit rundskuehæfte. Det gælder f.eks. besøg på LO-skolen, Esrum Møllegård, Esrum Kloster og Karmeliterklosteret, man har også mulighed for at besøge Øresundsakvariet og museerne.

En i forbindelse med Rundskuet er Rundskuemanden. I ugerne fra d. 14. maj til d. 10. juni vil man kunne træffe rundskuemanden m/k på gaderne. Bliver man “antastet” af en gildebror, som beder om at se dit rundskuehæfte, giver han/hun dig fluks 100 kr., hvis du kan fremvise et hæfte.

I år er RUNDSKUETOMBOLAEN flyttet fra sin faste plads ved Nordea og vil i stedet være opstillet ud for Danske Bank på Stengade i uge 22-23.

Kickstart med spejdere.

Som noget nyt i år bliver der en kickstart med spejderne. Lørdag den 28. april kl. 10,00 til kl.13,00. Der vil være en hel del spejdere som vil sælge årets Rundskuehæfte.
Det foregår fra torvet i Helsingør, fra torvet i Hornbæk, samt torvet i Espergærde centeret.

Trækningslisten for 2012 kan downloades her